Läsning ska vara för alla oavsett förutsättningar!

Säg hej till Max!
Max är en aktiv och glad kille på 11 år. Men då han föddes med Downs syndrom och två komplicerade hjärtfel har Max vardag kommit att se lite annorlunda ut jämfört med många andra barns. Det betyder också att Max ibland behöver lite längre tid på sig att lära sig vissa saker jämfört med andra.

Av Vilde Randgaard, redaktör.

Innan Max började spela Poio hade han lite smått börjat läsa och i videon som han och hans mamma gjort tillsammans går det inte att ta miste på den glädje han utstrålar när han erövrar nya ord och meningar.

Skjermbilde+2018-11-02+kl.+20.18.11 (1).png

På bloggen, ettnyttliv.com, berättar Anna om deras erfarenheter av Poio så här långt:

“Vi kan verkligen rekommendera detta, väldigt pedagogiska och bra med att alla bokstäver ljudas och allt repeteras och sägs flera gånger och så är det varierat innehåll hela tiden och riktigt söta och mysiga figurer och miljöer.”

Efter att Max föddes 2007 skapade Anna en blogg där hon och Max delar med sig av ögonblick och historier från deras vardag. Familjen berättar om hur det är att leva ett liv olikt andras, om vilka utmaningar, lärdomar och glädjeämnen de får uppleva.

“Vi tycker det är bra att visa att vi ALLA ÄR OLIKA här i världen och att ALLA är LIKA mycket VÄRDA och oj så trist om vi alla vore stöpta i samma form. Vi försöker se möjligheterna och inte begränsningarna”, skriver Anna.

Vi kan inte annat än att inspireras av detta!

För att följa Max och Anna kan du spana in dem här:
Instagram: @maxmedfamilj
Youtube: Max liv
Blogg: Ett nytt liv