Pappabekännelse:
“Jag har aldrig varit en läspappa, men med Poio har jag och Molly hittat vår grej”

 

Tvåbarnspappan och influencern Hugo Rosas berättar att han aldrig varit en läspappa, men sedan han och dottern Molly börjat spela Poio tillsammans har de hittat sin grej. Nu är det lek med bokstäver och ord som gäller.

FullSizeRender-1024x768.jpeg

Även om de mest spelat hemma berättar Hugo att det perfekt att kunna ha med sig appen när de är ute och reser. Att det dessutom finns en riktig bok som tillhör spelet passar familjen utmärkt.

“För mig känns det bra dels att Molly och jag kan spela ihop men också att hon kan pyssla med det själv bak i bilen när vi reser eller så. Extra roligt med just Poio är att det kombinerar digitalt med analogt. När barnet har klarat hela spelet har hon gjort sin egna bok som man kan beställa hem så man får en fysisk bok i hyllan. Stoltheten i att kunna säga att man gjort en egen bok när man är 5 år är inte att leka med. För vår familj blir det perfekt för då kan jag och Molly spela ihop tills boken är klar och sen kan Molly och Paula läsa den fysiska vid läggdags.”

Läs hela Hugos inlägg här.
Just nu kan du även vara med och tävla om lässpelet Poio, boken Poio och Läslingarna och en helt ny iPad. Tävlingen pågår till den 15 juli och du hittar all info här.